Sådan får du råd til den perfekte date

date

At være på date er en romantisk, sjov og hyggelig ting, som man får rigtig meget glæde af. Man kan potentielt møde en person, som man finder interessant, og så kan man lære personen endnu bedre at kende. Her finder man ud af, hvem personen i virkeligheden er, og hvorvidt man passer sammen. Måske er det den kommende kæreste? Derfor er det vigtigt, at tage skridtet videre med en person, som man tanker er sød. Det er bare om at gøre det, som man ikke tør: at invitere ham/hende ud. Det er i princippet lige meget om det er drengen eller pigen, som inviterer ud. Det vigtigste er bare, at det bliver gjort. Nogle gode råd, som jeg kan give er, at du bare skal gøre det. Prøv at tænk, hvilke fantastiske ting du kan få ud af at tage det næste skridt. Tænk så på, hvad du havde gået glip af hvis du ikke havde taget skridtet. Der er faktisk ikke noget at tabe, hvis personen siger nej. Det er meget usandsynligt at personen siger nej, og selv vidst det er gjort, kan du opmuntre dig selv over, at du faktisk gjorde det. Så tag og få spurgt personen ud, og tag personen på date.

penge

Det er en selvfølge i dag at manden betaler daten, så hvis du er en mand skal du finde pengene på en eller anden måde. Det behøver ikke at være dyrt at være på date, men det kan hurtigt blive dyrt for mange. Det behøver ikke være på den fineste restaurant i byen. Det kan bare være på en hyggecafe, hvor i drikker en kop kaffe. Husk også på, at hvis hun ikke gider spise ude med dig fordi det er et mindre dyrt sted, har du bare fået sortereret endnu en gold digger fra. Dem er man nemlig ikke interesserede i når man dater.

Når du har fundet stedet, og daten er færdig, er det som hovedregel manden, som betaler. Det er ikke altid nemt at finde pengene til dette, og derfor har vi skrevet dette blogindlæg. Her er nogle ideer til, hvordan du kan skaffe penge til en date.

Tag et online lån

Du kan tage den nemme vej, som er at tage et lån online. Men pas grundigt på inden du tager et lån. Lån er nemlig dyre, og det kan sjældent betale sig at tage sådan et for at betale for en date. Du kan bl.a. kigge på de nyeste SMS lån i år 2018. Her finder du et klart overblik over, hvilke lånemuligheder du har i dette år, og hvor meget de forskellige lån koster. Husk, at det er super hurtigt at låne penge i dag eftersom der er så meget konkurrence på lånemarkedet, så de presser hinanden til god service.

Tag ekstra timer på jobbet

Noget andet, som du også kan gøre, er at tage ekstra timer på jobbet (hvis du har et). Jeg ved godt, at dette ikke er det fedeste altid, men husk på, at intet kommer let til en. Derfor bliver man nødt til at arbejde for det eftersom der jo ikke findes pengetræer.